Jouw communicatie in goede handen

Over Karssen Communicatie

Training communicatie door Gerdien Karssen

Klanten aantrekken via effectieve communicatie

Karssen Communicatie is het bedrijf van mij, Gerdien Karssen. Ik heb een journalistieke achtergrond en heb daarnaast jarenlange ervaring als communicatieprofessional bij enkele non-profitorganisaties. Begin 2013 startte ik als freelance tekstschrijver en communicatieadviseur.

Ik werk zowel voor commerciële bedrijven als vooral ook voor non-profitorganisaties en voor opdrachtgevers uit de medische sector. Lees hier meer over mijn specialisatie. Recente opdrachtgevers zijn onder meer het Westfriesgasthuis, de Unie van Baptistengemeenten, de Evangelische Hogeschool en de Praktijk voor Contextuele en Pastorale Hulpverlening in Hoorn. Kijk hier voor een completer overzicht van opdrachtgevers.

Iets voor jou?

Ik help je graag om effectief te communiceren, met als doel je bedrijf of organisatie goed te profileren en aantrekkelijk en vindbaar te zijn voor (nieuwe) klanten. Is dit iets voor jou? Bekijk dan onder Zo help ik je’ wat ik voor jou kan betekenen. Of neem contact met me op om de mogelijkheden te bespreken.

Contact

Top